How do I Complete my dictionary

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 27, 2016 8:21 pm

I have made the dictionary for my pokedex and have made the frames speed 0. Now what do i do? How do i make that frame appear for each option and is there a quicker way of making values for the dictionary?
B
12
S
4
G
1
Posts: 21
Reputation: 1,498

Post » Thu Oct 27, 2016 11:04 pm

Can you please post your capx ?
B
17
S
10
G
19
Posts: 140
Reputation: 11,457

Post » Fri Oct 28, 2016 6:06 pm

Saad Swad wrote:Can you please post your capx ?

I have found a way by adding one unit or setting it to the unit the pokemon is set to
B
12
S
4
G
1
Posts: 21
Reputation: 1,498


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests