How do I connect the dots?

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 15, 2015 2:24 pm

Message: desasteraang can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hi guys, so i found this capx from @GemoetriX about his way of connecting the dots.
https://www.dropbox.com/sh/gxj2y2ygdokuwtz/AADWzysfOgAV-vDCsNMEkYeYa?dl=0

i was wondering would it be possible to to connect specific dots..
for example i was trying to connect the the dots by using instances called type.
some dots i set the type "a" and some to "b"..i want it to be able to connect dots with the same type only.
How can i do that?
B
6
Posts: 43
Reputation: 342

Post » Tue Dec 15, 2015 2:27 pm

You should add in instance variable that you set for each dot. Then, in your condition you add a condition where you test if both values are equal.
Image
B
34
S
6
G
2
Posts: 225
Reputation: 3,357

Post » Tue Dec 15, 2015 2:42 pm

hmmm..can you show me where to put it @skymen?

i already set some of the instance variable for the dot to "a" and some to "b"
B
6
Posts: 43
Reputation: 342

Post » Thu Dec 17, 2015 10:20 am

Ok I did it.
Here it is:
(add in https)://mega.nz/#!h01iAb7K!dAfBI_0W9bkPZtaUWB1PdSqYtzLSa4atRml154Ch1Pc

Good Luck.
Image
B
34
S
6
G
2
Posts: 225
Reputation: 3,357


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: atmas, Bootfit and 33 guests