How do I constantly update

Get help using Construct 2

Post » Fri Aug 15, 2014 6:15 am

Hey Guys,

I am making an app which is kind of big in size and comes with daily upgrade features. now i want to make a change in the game and it automatically updates in the app. Is this even possible using Construct 2?
If so , how do i do it?

Any help would be greatly appreciated.

Thanks in Advance,
Ashwin
B
15
S
3
G
1
Posts: 111
Reputation: 1,664

Post » Fri Aug 15, 2014 7:38 am

I'd say yes, but it would take a lot of planning..
through Ajax and load image from url almost everything inside the game is replacable..

Of course it would depend on what kind of changes you would like to make..
Creating the framework on which to place the changes could become a hell of a job..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Fri Aug 15, 2014 8:53 am

let's say i'm making an app that displays the movies and ratings, how do i go forward on it?
B
15
S
3
G
1
Posts: 111
Reputation: 1,664

Post » Fri Aug 15, 2014 9:20 am

Import the information you'd like into an array inside the "Game" and make a function to display based on that array..

You could manually create a file with the information, but if it's movies and ratings I guess having a SQL-database and importing through php would be your best bet..
There are some tutorials about using a SQL-database in combination with C2, so you could start reading those..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Fri Aug 15, 2014 10:29 am

You will be wise to use SQL-database in combination with C2. It's easy way to do it too, that is if you know about SQL-database
B
252
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,753


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: PROxMTswatTR and 15 guests