How do I Construct 2?

Get help using Construct 2

Post » Thu Nov 20, 2014 5:03 pm

Hello,
I am attempting to make a simple game for a school project. The game I am trying to make is a simple RTS in which the player will control several tanks by selecting or deselecting them, by dragging a selection box around them, and then right clicking to move them. I have the box selection working, I have the movement working. The issue I am having is that the tank(s) will move regardless of whether they are selected or not.
Any assistance will be greatly appreciated.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Thu Nov 20, 2014 5:18 pm

You can check for each tank if it is overlapping your selection box. Then you can give a value to a tank variable, for example "isSelected : true".
And after than they can only move if isSelected = true.
B
12
S
7
G
7
Posts: 450
Reputation: 4,276

Post » Thu Nov 20, 2014 5:44 pm

So, this is what I have now, and I get and error message when I do this. I'm probably doing something wrong.

Tank Arena Help.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
3
Posts: 3
Reputation: 181


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ST314 and 28 guests