How do I copy a layouts layers to a different layout

Get help using Construct 2

Post » Fri Apr 11, 2014 6:38 pm

Hey all,

I have a project in which I have 18 layers that I intend to have unified across the project on all layouts in order to make use of global objects. How can I copy those layers into another layout? (When I create a new layout I have to manually enter and name 18 layers, which takes a lot of time - seems like a job for a computer)

Thanks, I am sure I have just overlooked the solution.

#nutsandbolts
Image
B
34
S
12
G
2
Posts: 566
Reputation: 5,282

Post » Fri Apr 11, 2014 9:24 pm

There are no copy layer functionality I think, you can however duplicate a layout that will transfer them all, you just have to delete everything on that layout afterwards.
B
45
S
12
G
3
Posts: 1,210
Reputation: 7,559

Post » Fri Apr 11, 2014 9:43 pm

nice, I swore I looked for that but didn't notice it. Thank you for your reply. If I make a barebones layout I can just duplicate it and it will be ready to. Thanks.
Image
B
34
S
12
G
2
Posts: 566
Reputation: 5,282


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Sproadic and 4 guests