How do I create a simple loop?

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Sat Nov 15, 2014 2:25 am

Sorry for posting such a newbie and simple question, but I've searched and searched, and I just can't find the proper way to format this. All I want to do is place my "bug" object four times on the screen. This places it only once. Thank you.

code.gif
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
7
S
2
Posts: 34
Reputation: 670

Post » Sat Nov 15, 2014 3:04 am

You have to Create and place it. This is just moving the one object around.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
258
Posts: 3,791
Reputation: 143,198

Post » Sat Nov 15, 2014 3:35 am

blackhornet wrote:You have to Create and place it. This is just moving the one object around.


It's already created and placed in my layout. I want to randomly place it four times by doing a loop.
B
7
S
2
Posts: 34
Reputation: 670

Post » Sat Nov 15, 2014 3:38 am

You have 4 created already? Then use for-each, not a for-loop.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
258
Posts: 3,791
Reputation: 143,198

Post » Sat Nov 15, 2014 3:44 am

blackhornet wrote:You have 4 created already? Then use for-each, not a for-loop.


Thank you.
B
7
S
2
Posts: 34
Reputation: 670


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests