How do I Create automatic doors?

Get help using Construct 2

Post » Mon Sep 29, 2014 3:39 pm

thanks, but as said, already solved and works like a charm^^
Last edited by EzekielRage on Tue Sep 30, 2014 5:08 pm, edited 1 time in total.
B
7
S
2
Posts: 66
Reputation: 720

Post » Tue Sep 30, 2014 2:13 am

EzekielRage wrote:
Tekniko wrote:
shinkan wrote:I've modified my event to alway pick only nearest doors to the player.


I'm sorry but I don't understand this image. Why do doors have platform behaviors and why are they simulating movement?


they don't, they have 8 way behavior and they simulate movement to move up and down, depending on where I need them^^


OH! Sliding doors, duh. I have a one track mind sometimes.

truefalcon wrote:that function is basically the same as distance_to_point or point_distance used by yoyogames which i shall never speek of again, this time i really mean it, sorry scirra did not mean to bring a rival company's name into this topic... won't happen again...


I wouldn't worry about that. I know some forums try to block out words like Cocos, Unity, Blender and YoYoGames; but not here. That type of dictatorship is not something you'll see from Ashley or Tom.
B
56
S
15
G
13
Posts: 826
Reputation: 17,705

Post » Tue Sep 30, 2014 7:39 am

@EzekielRage This should help you out man.

Door Example.capx


Edit: Woops didn't know you already got it solved haha, well the capx is still there as an example if anyone else wants it :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
12
S
3
G
1
Posts: 109
Reputation: 1,979

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: draiza and 8 guests