How do I Create instances without reducing it's quality

Get help using Construct 2

Post » Wed Oct 21, 2015 4:31 pm

Hi, I am creating instances of a sprite and text at runtime, and the quality of the result compared to instances created at design-time are quite different.

A screenshot of this:
Image

The top one is created at runtime, while the bottom created at design-time.

Sorry, I'm a 3-day newbie. What am I doing wrong?

Thanks for the help!
Chris
B
4
S
2
Posts: 5
Reputation: 410

Post » Wed Oct 21, 2015 4:34 pm

Top looks like multiple instances overlapping.
Image ImageImage
B
171
S
50
G
179
Posts: 8,394
Reputation: 113,482

Post » Wed Oct 21, 2015 4:38 pm

Yes, you're right... it was repeatedly doing creating instances.... Newbie mistake!!
B
4
S
2
Posts: 5
Reputation: 410


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 18 guests