How do I define first layout?

Get help using Construct 2

Post » Fri Sep 26, 2014 11:24 am

How do I define first layout?

If I have a couple layout where I define what layout will be loaded first in finished game?
B
6
S
1
Posts: 34
Reputation: 474

Post » Fri Sep 26, 2014 11:42 am

You can define the first layout with the project properties.

Search for "First Layout"
B
38
S
13
G
4
Posts: 152
Reputation: 5,147

Post » Fri Sep 26, 2014 7:36 pm

That is really so easy...
Thank you anata!
B
6
S
1
Posts: 34
Reputation: 474


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: amazingdream and 25 guests