How do I do this?

Get help using Construct 2

Post » Wed Jul 12, 2017 2:27 pm

I have 2 buttons.
I want to do, the user can only touch the button 2 if already touched the button 1.

How do I do this?
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096

Post » Wed Jul 12, 2017 2:37 pm

button1 is touched - action - is destroyed ?
B
6
S
3
Posts: 40
Reputation: 698

Post » Wed Jul 12, 2017 2:41 pm

Can you show me on picture?
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096

Post » Wed Jul 12, 2017 2:55 pm

Message: mrline can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
http://prntscr.com/fut3q5
B
6
S
3
Posts: 40
Reputation: 698

Post » Wed Jul 12, 2017 3:17 pm

Thx but, I want to see the button 1 too. So, I have 2 buttons, when start the laout then the user can not touch on the button 2, just then before already touched the button 1.
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096

Post » Wed Jul 12, 2017 3:51 pm

B
33
S
18
G
28
Posts: 2,475
Reputation: 20,914

Post » Wed Jul 12, 2017 8:35 pm

Can you send me as a picture I do not have a r245
Thank you!
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096

Post » Thu Jul 13, 2017 7:33 am

makkancs wrote:Can you send me as a picture I do not have a r245
Thank you!


What version do you have?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
132
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,655

Post » Thu Jul 13, 2017 8:40 am

Create Global Boolean Variable "HasAButtonBeenPushed" Start Value FALSE.
IF - "HasAButtonBeenPushed" = FALSE, AND, A Button Is Pushed, Set Variable "HasAButtonBeenPushed" To TRUE, Perform Function Of Button.
you could add Else - Null
but its not really needed.
you could then reset the buttons simply by setting hasabuttonbeenpushed to false
B
22
S
12
G
1
Posts: 108
Reputation: 2,774

Post » Thu Jul 13, 2017 6:57 pm

Thx the answers!
B
20
S
10
G
10
Posts: 143
Reputation: 7,096


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: David181, plinkie, webebiz, Yahoo [Bot] and 2 guests