How do I else condition deosn't works

Get help using Construct 2

Post » Mon Dec 08, 2014 4:24 am

Hi Guys,
I have a funny situstion, I'm trying to toggle layer visability by clicking on a sprite
Then i checks for visible/not visible and reacts acordingle
This doesn't works...
Screenshot_1.png

what am I missing?
TNX
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
5
S
1
Posts: 31
Reputation: 431

Post » Mon Dec 08, 2014 4:48 am

You're missing the 'else' :) Right-click event 24 and choose Add->Else, you should be right.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Mon Dec 08, 2014 4:49 am

Event 24 is making the object invisible. Event 25 then checks if it is invisible, and makes it visible again. Use an Else. Click on the left most part of event 25, right-click, add Else.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
247
Posts: 3,756
Reputation: 137,558

Post » Mon Dec 08, 2014 5:10 am

@codah & @blackhornet
TNX, works (of course)
B
5
S
1
Posts: 31
Reputation: 431


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests