How do I "embed a browser in a capx ?"

Get help using Construct 2

Post » Sun May 31, 2015 8:39 pm

Hello,
Is it possible to embed a browser (object type) in a game ?

I've made a game that I published on a plateform (I didn't used C2 to create it) but I would like to embed it in a C2 game to add arrows and jump to play it on phone and tablet.

H**p://db.tt/IaT63RDD

Do you know if it is possible ?


Thanks
B
4
Posts: 17
Reputation: 228

Post » Mon Jun 01, 2015 2:08 am

tifoo wrote:Hello,
Is it possible to embed a browser (object type) in a game ?

I've made a game that I published on a plateform (I didn't used C2 to create it) but I would like to embed it in a C2 game to add arrows and jump to play it on phone and tablet.

H**p://db.tt/IaT63RDD

Do you know if it is possible ?


Thanks


So you have a game that you made in a previous program and want it to run and add things to in C2? I fear that you have two options

A > remake the game in C2 and just put that on various platforms useing the export feature

B > Look for a ifram plugin in the "Complete Addons" below and put that into your layout in C2, the catch is that you can not change anything about the old game within C2 since all you are doing is having a window inside a C2 layout.


But if you wish to import your game into C2 to continue working on it on this platform, I am afraid that it is not possible. If it is a simple game your probably will be surprised how few hours it would take to remake it.
"Were all mad here. I'm mad, your mad." "How do you know I'm mad?" Asked Alice. "You must be" Said the Cheshire Cat. "Or you wouldn't have come here"-Lewis Carroll: Adventures In Wonderland
B
7
S
2
Posts: 113
Reputation: 1,245

Post » Mon Jun 01, 2015 6:01 am

Thank you Vulcan.
As I don't need to change the game, just adding controls to play it, I'll try the ifram
addon.
B
4
Posts: 17
Reputation: 228


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests