How do I exclude a layer from a layout effect?

Get help using Construct 2

Post » Fri Aug 01, 2014 5:31 am

hey guys.

i have quite some layers inside my layout so i decided to add an effect to the layout instead of every layer since this should be better performance wise.
now i need to exclude one layer (HUD) from being affected by the effect.
are there any other solutions besides adding the effect to any layer instead of the layout ?
is it possible to exclude one layer from the layout effects or including another layout into the main one?

thx in advance
B
7
S
1
Posts: 41
Reputation: 525

Post » Fri Aug 01, 2014 4:20 pm

There isn't a way to exclude a layer from an effect that is applied on the layout. There is however a work around, but your HUD layer should be above any other layer that you want to be affected with the effect. See my example on the last post of the first page on this topic: viewtopic.php?f=147&t=107078&hilit=+devised
composer - multimedia artist
www.eli0s.com/en/
B
69
S
27
G
6
Posts: 1,146
Reputation: 10,379

Post » Tue Aug 05, 2014 1:18 pm

hey thanks for your reply, will try that one out
B
7
S
1
Posts: 41
Reputation: 525


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests