How do I export my game with XDK Intel

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 17, 2014 9:38 pm

Hello,

Following my previous topic, nobody has given me an answer that can help me, I'll rephrase my question to be as simple as possible.

Watch this image and you will understand my problem : img.imagesia.com/fichiers/hd/sans-titre-2-imagesia-com-hczj_imagesia-com_hd1h.png
I precise that I left 640, 480 in "Window size". Properties: puu.sh/7AjEV.png
In "Emulate" from XDK Intel, the image quality is good.
I export my game with AndroiD, not Crosswalk because it does not work.

The quality is bad on my samsung galaxy tab 2 & samsung nexus mobile (and I think all the other tablets/mobile).

How can I get the best images quality on mobile / tablets?
Last edited by Sikro on Tue Mar 18, 2014 8:56 pm, edited 4 times in total.
B
7
S
1
Posts: 71
Reputation: 642

Post » Mon Mar 17, 2014 9:58 pm

Tablets with different resolutions might be your issue. Have you tried enabling "pixel rounding" in the C2 project properties?

Might also want to check to make sure full screen scaling is on as well.

Also, try to remember always make your images as high as resolution as possible, you can always shrink images, making them bigger does not always pan out.
B
17
S
6
Posts: 348
Reputation: 2,608

Post » Mon Mar 17, 2014 10:18 pm

GameThirsty wrote:Tablets with different resolutions might be your issue. Have you tried enabling "pixel rounding" in the C2 project properties?

-> I tried "on", but it changes nothing.

GameThirsty wrote:Might also want to check to make sure full screen scaling is on as well.

Also, try to remember always make your images as high as resolution as possible, you can always shrink images, making them bigger does not always pan out.

-> I do not understand the rest, could I have the details?

Thank you

Screenshot with my samsung nexus : img.imagesia.com/fichiers/hd/screenshot-2014-03-17-23-22-25_imagesia-com_hd19.png
B
7
S
1
Posts: 71
Reputation: 642

Post » Tue Mar 18, 2014 4:52 pm

Inside project properties, there is a full-screen scale option, make sure it is set to 'yes'.

What I mean about high res images, make sure when they are created, make them very high resolution, it is okay to have large images and shrinking them down then to use small images and making them bigger.
B
17
S
6
Posts: 348
Reputation: 2,608

Post » Tue Mar 18, 2014 7:02 pm

I think everything is correct in the properties: puu.sh/7AjEV.png

I posted my capx. If you want to try to find the problem : mega.co.nz/#!p9M1RS4b!9eqSWqhQFBREAOcHuqoGAZQkAg2GCyACLTZcaDmnlZc

I spent hours yesterday looking but I have not found ... I would like perfect image and text quality. :(
B
7
S
1
Posts: 71
Reputation: 642

Post » Tue Mar 18, 2014 10:09 pm

OMG! I partially solved the problem.

On the events sheet, I put size +10 (height / width) when we press the button, and the quality is PERFECT when pressed. But how to get the perfect quality without pressing the button? Look at: puu.sh/7AskA.png

It's really strange
B
7
S
1
Posts: 71
Reputation: 642

Post » Tue Mar 18, 2014 11:06 pm

Do the resize on start of layout ?
B
31
S
10
G
3
Posts: 310
Reputation: 6,046

Post » Wed Mar 19, 2014 1:46 am

stctr > It is not obvious ...

GameThirsty > What should I put in the size of the image to import?

And the size of the sprite?

Even if the image is larger than the sprite, the image is pixelated ... I can make the perfect sprite on phone or tablet, but not both at the same time

Help :cry:
B
7
S
1
Posts: 71
Reputation: 642


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Shenkai the ssj and 27 guests