How do I export only code without assets

Get help using Construct 2

Post » Sat Jul 26, 2014 1:03 pm

How do I export only code (c2runtime.js) without assets ?

My game is quite big ~100 MB and exporting game to HTML with all assets each time is waste of time.
Now I am on Beta test phase and I need update mainly code not gfx or sound and enough for me is export only c2runtime.js.
B
9
S
2
G
1
Posts: 48
Reputation: 738

Post » Wed Jul 30, 2014 1:53 pm

You can replace all animations with 1x1 empty picture, export, and then just add c2runtime.js to your previous export. There's no option to export only code in c2.
B
22
S
9
G
7
Posts: 421
Reputation: 6,543

Post » Thu Jul 31, 2014 1:51 pm

Replacing takes a lot of time. Exporting only c2runtime.js only resolve problem. Maybe it should be a new functionality.
B
9
S
2
G
1
Posts: 48
Reputation: 738

Post » Thu Jul 31, 2014 1:59 pm

Sventevith wrote:Replacing takes a lot of time. Exporting only c2runtime.js only resolve problem. Maybe it should be a new functionality.

It sounds like a useful function, maybe you should try to ask Ashley, if he can add it.
B
22
S
9
G
7
Posts: 421
Reputation: 6,543

Post » Tue Aug 05, 2014 2:49 pm

@Ashley Is it possible to provide functionality to export only c2runtime.js in case of HTML export ?
B
9
S
2
G
1
Posts: 48
Reputation: 738

Post » Tue Aug 05, 2014 3:11 pm

Turn off PNG recompression during export and it should be pretty quick to export.
Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,694

Post » Tue Aug 05, 2014 10:03 pm

@Ashley - Thanks it works perfect.
B
9
S
2
G
1
Posts: 48
Reputation: 738


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: luckyrawatlucky, nahima and 7 guests