How do I export to Scirra Arcade?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jun 16, 2013 12:55 am

I have a small problem here, how do I export and upload games to scirra arcade? I had an old version of construct 2, which appeared not to be working when exporting games to scirra arcade. So I got the latest version, and now, when I am trying to upload a game to the arcade, it says 'missing a required file' and doesn't let me proceed. I swear I didn't modify any construct 2 files or the actual zip file.
B
3
Posts: 2
Reputation: 254

Post » Sun Jun 16, 2013 1:22 am

That has been reported a few times. It seems like Ashley forgot to include something necessary with the latest build. It should be fixed for the next one.
B
46
S
14
G
7
Posts: 603
Reputation: 8,096

Post » Sun Jun 16, 2013 1:41 am

Thank you, I will wait for the next one to come out.
B
3
Posts: 2
Reputation: 254


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: marcoscodas and 14 guests