How do I Fix my C2 getting frozen

Get help using Construct 2

Post » Sat May 09, 2015 4:08 am

Message: Lolyness can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
I can go through event sheets, but selecting any layout makes C2 go into frozen state and then crash.
Added a screenshot. Thanks for any help.
https://www.dropbox.com/s/vwtpel19h6l1g81/ssp.png?dl=0
B
7
S
1
Posts: 13
Reputation: 754

Post » Sat May 09, 2015 5:14 am

What's the specifications of your machine?
Twitter | Facebook | Instagram

If you play Puyo Puyo games, you can meet me at the Puyo Puyo English Community Discord: https://discord.gg/0k41S8ARwvY2iTIQ
B
103
S
24
G
11
Posts: 697
Reputation: 12,898

Post » Sat May 09, 2015 8:49 am

Processor: AMD FX-6300 Six Core 3.5 ghz
Video: Nvidia Geforce 210 1.0gb
Memory: 4 gb
Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64 bits.
B
7
S
1
Posts: 13
Reputation: 754

Post » Sun May 10, 2015 8:48 am

Is your graphics drivers are up-to-date?
Twitter | Facebook | Instagram

If you play Puyo Puyo games, you can meet me at the Puyo Puyo English Community Discord: https://discord.gg/0k41S8ARwvY2iTIQ
B
103
S
24
G
11
Posts: 697
Reputation: 12,898

Post » Mon May 11, 2015 8:19 pm

all drivers are up to date
B
7
S
1
Posts: 13
Reputation: 754

Post » Tue May 12, 2015 6:04 am

simple solution is to format you computer & re-download the new version of C2 and give it a try .....
Image
B
36
S
13
G
1
Posts: 99
Reputation: 3,051

Post » Tue May 12, 2015 6:41 am

miketolsa wrote:simple solution is to format you computer & re-download the new version of C2 and give it a try .....


Hell no :) lol
======================
Are you using scirra version or steam version.
Steam version, this is common and happened to me repeatedly. It is the steam authoring layer over construct2 and "they(steam) refuse to fix it"

Non steam. Registry files can cause issues.

formating a pc is last last last resort. Try windows all repair it is free, it works miricles, and yes it sorts out the registry files etc etc.
Last edited by DUTOIT on Tue May 12, 2015 6:43 am, edited 1 time in total.
You think you can do these things, but you can't, Nemo!
Just keep reading.
Just keep learning.
B
65
S
16
G
9
Posts: 1,429
Reputation: 12,718

Post » Tue May 12, 2015 6:42 am

What version of C2 are you using?

Does this crash occur with every project (such as the built-in examples) or just our own?

What driver version are you using? WHQL or beta?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,419
Reputation: 59,524


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Artcadev and 42 guests