How do I fix my game upload?

Get help using Construct 2

Post » Mon Feb 08, 2016 6:12 pm

Hello everyone when I uploaded my game html5, this does not carry around and gets a bar with a red piece, someone has been there? how can I solve this?
B
26
S
9
G
3
Posts: 251
Reputation: 4,052

Post » Mon Feb 08, 2016 6:18 pm

B
26
S
9
G
3
Posts: 251
Reputation: 4,052

Post » Wed Feb 10, 2016 3:00 pm

Hi i also had this issue.
It was because of an imagename that could not be loaded because it used not international letters like äüöß or something like that.

In general it means something is not loading properly.
B
7
S
2
Posts: 56
Reputation: 583

Post » Fri Feb 12, 2016 11:33 pm

Good to know, thanks.
B
26
S
9
G
3
Posts: 251
Reputation: 4,052


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jdevone, Lancifer, SoldjahBoy and 9 guests