How do I fix my Inventory Problem

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 14, 2015 5:20 pm

Bump Bump
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Wed Jan 14, 2015 7:38 pm

>.>
What problem are you currently having?
B
11
S
4
Posts: 152
Reputation: 1,236

Post » Wed Jan 14, 2015 8:35 pm

@Unnatural20 Still trying to figure out the use of One object thing. Like @codah was talking about. Still having problems with it. I think imma have to change quite a bit of my events to get it to work O.O
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Thu Jan 15, 2015 6:29 pm

bump
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Thu Jan 15, 2015 9:31 pm

It's just difficult going through that capx.. I can't spend the time on working out what's what in there and others probably as well. If you could do a small clean .capx you'd have more chance of people helping. All I was suggesting was having a simple instance variable to say whether it's currently an item in use in the game, or that it's being used for inventory purposes. And you check that whenever you need to use the object in your events (i.e. when picking). If you can't get that going perhaps I could knock up something separate to your capx.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Thu Jan 15, 2015 9:35 pm

@codah
I can make a .capx of just the Inv again lolz

Edit: Here it iz
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Fri Jan 16, 2015 2:57 am

Bump
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Fri Jan 16, 2015 3:36 am

david7457 wrote:Bump


This is not fully working, but your capx has other issues which I don't have time to fix. I've changed ObjectsDisp to Objects, and hopefully you can figure out the rest.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Sat Jan 17, 2015 1:59 am

Nope can't fig it out either. U forgot Imma noob lolz. Only prob I see is when an item is clicked it pick up everything..changes them randomy, and only adds one to the array. O.O Itz odd. Got me stumped too :/
B
8
S
2
G
1
Posts: 96
Reputation: 782

Post » Sat Jan 17, 2015 2:15 am

Go through events and picking one event/condition at a time. Think about exactly which objects are picked at each stage, and why. Simplify things to the point that they are trivial, and working, then add back one thing, then another. Use debugging. I use Browser Log function a lot to show debugging info in Chrome. They are my tips to you. But as you hopefully saw, I did what was asked and changed ObjectsDisp to just Objects. It wasn't working before that either. Keep posting individual questions, I and others are more than happy to help, but 'my inventory doesn't work' is too general. Good luck :)
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 34 guests