How do I fix the red loading bar on my HTML 5 game

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 28, 2016 8:16 pm

Message: maxataxx can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Hi I am a beginner to construct 2 and I have made a game and I am hosting the game using azure and onedrive. When I load the website the game just has a red loading bar and doesn't load. Does anyone have any tips. I don't want to share the .capx file because it is a work in progress. Here it the website URL so you can see what's happening http://theadventuresoflumo.azurewebsites.net/ Thanks :D p.s my game is not huge
B
10
S
1
Posts: 4
Reputation: 471

Post » Mon Mar 28, 2016 8:22 pm

According to Chrome's javascript console, the game cant load images from the server.
B
19
S
7
G
3
Posts: 28
Reputation: 2,438

Post » Mon Mar 28, 2016 8:24 pm

kAlekki wrote:According to Chrome's javascript console, the game cant load images from the server.

Thank you!! I had a look at the source and the image files have disappeared!! :D
B
10
S
1
Posts: 4
Reputation: 471

Post » Mon Mar 28, 2016 9:27 pm

This can also happen if you have an image named "ad" or "advertisement". If someone has an Ad Blocker on their browser it will see this image as an Ad stop it from downloading and cause your game not to load. Food for thought in the future.
Image
B
47
S
17
G
3
Posts: 206
Reputation: 5,061

Post » Mon Mar 28, 2016 9:48 pm

VictoryX wrote:This can also happen if you have an image named "ad" or "advertisement". If someone has an Ad Blocker on their browser it will see this image as an Ad stop it from downloading and cause your game not to load. Food for thought in the future.
thanks for the info. I have fixed the game. Any feed back is much appreciated. My game just recently won first place in the Microsoft imaging cup Jr NZ so I have good hopes for it
B
10
S
1
Posts: 4
Reputation: 471


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 27 guests