How do i fix this error?PLEASE HELP!

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 28, 2013 2:57 am

[IMG]http://imgur.com/q9LiWeZMohawkEnderman2013-01-28 03:01:17
B
5
S
1
Posts: 30
Reputation: 672

Post » Mon Jan 28, 2013 3:08 am

You deleted your initial instance from the Layout.

Basically, you added the object then deleted it from the layout.

It is therefore in the project without any instance information.

Place it back on the layout - off the visible area if you need to.

You can then Destroy the object after the layout begins if needed:

System -> On start of layout:
pnt2 -> Destroy

B
13
S
4
G
3
Posts: 75
Reputation: 3,425

Post » Mon Jan 28, 2013 3:35 am

thanks
B
5
S
1
Posts: 30
Reputation: 672


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: totoe and 2 guests