How do I fix this problem..

Get help using Construct 2

Post » Wed Mar 12, 2014 2:26 am

I have a tiled background which works perfect when the game is running and when I click the restart button, but when I then go to a different layout which would be the main menu and click the start button it goes back to the level screen but the tiled background has a gap in it which for all my attempts I cannot seem to correct.

I have the same events registered for the restart and start buttons so technically they should do the same thing.

Any help would be greatly appreciated!

StrangeyD
B
5
S
2
Posts: 105
Reputation: 837

Post » Wed Mar 12, 2014 8:29 am

Post your capx, it's hard to help without it ! :)
B
39
S
15
G
5
Posts: 295
Reputation: 6,089

Post » Wed Mar 12, 2014 1:27 pm

@StrangeyD - can you run your game in debug mode to check the tiled background settings (X,Y,width, height, etc) for weird changes?
B
33
S
7
G
8
Posts: 312
Reputation: 8,528

Post » Wed Mar 12, 2014 1:48 pm

Need CAPX to see your ploblem
B
251
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,721

Post » Wed Mar 12, 2014 10:33 pm

Thanks for your reply's I will post as soon as I am back at my pc.
B
5
S
2
Posts: 105
Reputation: 837

Post » Wed Mar 12, 2014 10:50 pm

Manley23 wrote:<div class="self-ref">@StrangeyD</div> - can you run your game in debug mode to check the tiled background settings (X,Y,width, height, etc) for weird changes?


Thank you very much I did as you said and found for some strange reason the background was dropping by a few pixels on the Y axis, I have managed to correct now thanks for your help!

Thanks for all the replys also.

StrangeyD
B
5
S
2
Posts: 105
Reputation: 837


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ditocruz, mcscooter, TRMG and 23 guests