How do I fix this weird issue?

Get help using Construct 2

Post » Wed Oct 22, 2014 2:06 am

Today I got on scirra and added some new sprites to my game, and when I go to test the game, the new sprites move positions and stretch to different sizes. This is getting very annoying because I was almost done with the game, but now I can't figure out how to fix this.
B
10
S
1
Posts: 19
Reputation: 604

Post » Wed Oct 22, 2014 2:14 am

can you upload a .capx file so I can see first hand what is happening?
B
35
S
10
G
4
Posts: 94
Reputation: 4,083

Post » Wed Oct 22, 2014 2:19 am

Image


Image




This is just one example. The tree was set perfectly on the side, then when I test the game, it goes wacko.
B
10
S
1
Posts: 19
Reputation: 604

Post » Wed Oct 22, 2014 2:36 am

<heavy handed> Try throwing the anchor behavior on them? :) </heavy handed>
B
72
S
14
G
1
Posts: 151
Reputation: 4,999

Post » Wed Oct 22, 2014 9:38 am

Maybe your layers parallax.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,155

Post » Wed Oct 22, 2014 10:06 am

or might have set scale wrong. Who knows without capx one cannot say
B
250
S
39
G
15
Posts: 1,953
Reputation: 40,623

Post » Wed Oct 22, 2014 9:14 pm

Thanks for the replies everyone. The anchor suggestion didn't work @remy
B
10
S
1
Posts: 19
Reputation: 604

Post » Thu Oct 23, 2014 4:20 am

Brandon Vasek need your capx tto see your problem without looking at it one cannot help
B
250
S
39
G
15
Posts: 1,953
Reputation: 40,623


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Lancifer, MPPlantOfficial, Sup with that? and 60 guests