How do I fix this...

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Thu Sep 11, 2014 2:08 am

OK so I am new to construct two. I've had the engine for little over a week and I'm upgraded. With that said I started a top down shooter and have it going very well until I tried to export and in embed version and a android version and a windows version. Now when I run the game the player starts at the very top of the layout stays there for a 2 seconds and then falls all the way through to the scroller. If I set a breakpoint and debug it runs correctly the player starts at the bottom on the scroller at the bottom. If I run it normal it falls through. Even if I make the first event player Y equals scroller Y it waits 2 seconds and falls. I've been stuck on this for two days now and for the life of me I cannot figure out why it's doing it.

I have put it up by URL say you can see what it's doing.FYI.. When you go to take a look there's also another bug that started the exact same time. When you try to click the play button to enter the game it doesn't work you have to click the little full screen icon at the bottom and then switch back at full screen and then it works for some reason. I'm also trying to track down the cause of that weird event.

Let me know if you need to see the events related to the player and I will to stem. Any help or foresight into this matter will be greatly appreciated thank you.


UPDATE: I just copied everything over to a new blank project and it worked just fine. I don't know what happened but if anyone else run across that...now you know.
[b]Andrew Donelson[b]
I2TM Labs
https://i2tmlabs.com/
[email protected]
B
15
S
3
Posts: 66
Reputation: 1,136

Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests