How do I get a consistent frame rate that isn't weird?

Get help using Construct 2

Post » Fri Jan 16, 2015 5:00 am

Right now it runs at around 48 fps pretty much no matter what I do, is that my fault? I've tried deleting all the sprites in my game even and it still runs around that fps, is there a way to make the frame rate decent?
B
5
S
1
Posts: 59
Reputation: 497

Post » Fri Jan 16, 2015 8:36 am

Is this framerate in your PC or mobile?
Image
B
17
S
7
Posts: 126
Reputation: 1,945

Post » Sat Jan 17, 2015 12:15 am

This is on PC in browser
B
5
S
1
Posts: 59
Reputation: 497

Post » Sat Jan 17, 2015 12:59 am

Low FPS can to be many unnecessary events (like Every tick), HD images, graphic driver troubles, browser troubles...

You need to verify all possibilities.
Image
B
17
S
7
Posts: 126
Reputation: 1,945

Post » Sat Jan 17, 2015 2:08 am

Ok, I have a few things running every tick I'll try getting rid of those, it isn't HD images, and I think chrome is fine. I'll try the events, but if it isn't that are there any other options?
B
5
S
1
Posts: 59
Reputation: 497

Post » Sat Jan 17, 2015 2:13 am

@ChefSeth some of the last versions of chore and webkit have been having issues
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209

Post » Sat Jan 17, 2015 2:14 am

Ok so after doing some tests, i realized that the debug mode itself causes the frame rate drop. I was able to observe the frame rate without it being open and it was a solid 60, so I guess the lesson is don't trust debug mode?
B
5
S
1
Posts: 59
Reputation: 497


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests