How do I get a subcondition?

Get help using Construct 2

Post » Sun Feb 22, 2015 10:21 pm

I've been following this guide online but I cannot seem to get the sub-conditions in the image, they always seem to get stuck together, or i would also get the -or- condition which is not what I want.

Here is what I'm suppose to have:

https://cdn.tutsplus.com/gamedev/upload ... -shoot.png

Here is what I have.
http://i.imgur.com/mRiNrjD.png

Thank you in advance!
B
25
S
3
G
2
Posts: 9
Reputation: 2,689

Post » Sun Feb 22, 2015 10:32 pm

Click on the Condition (e.g. around the word 'System') and press B to get a (blank) subevent or S to add and then be prompted for the condition.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Sun Feb 22, 2015 10:37 pm

Thank you! so its called sub event. Excellent!
B
25
S
3
G
2
Posts: 9
Reputation: 2,689


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: alajajm, GhostDev, GlassCanon1993, jakeedge02, oddreal, Yahoo [Bot], Yasharitsu and 8 guests