How do I get admob ads to display in C2 test

Get help using Construct 2

Post » Sat Oct 11, 2014 7:19 am

Just updated to R184,

I've:
    setup my admob account
    copied in the id's
    added the admobs object
    set on start of layout to show banner ad
    nothing happens

I then:
    set an interstitial ad
    preloaded on layout start
    set to show once the game is over
    nothing happens.

I've tried overlap on/off, i've tried test on/off, i've tried w/ ids and w/o ids.
I can think of nothing more i can do.

I've tested in chrome and IE 11, i see no console errors, and I see no issues in debug console.
I do see the admobs object in the debug window, but there's not much info to gleen from it.

Anyone have any ideas?
B
9
S
2
G
4
Posts: 21
Reputation: 2,905

Post » Sat Oct 11, 2014 7:44 am

Admob only works on mobile

from the manual
AdMob is currently only officially supported with the Intel® XDK. However it should also be supported by PhoneGap CLI with the com.cranberrygame.phonegap.plugin.ad.admob plugin, and on PhoneGap Build in future.


herehttps://www.scirra.com/manual/184/admob
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209

Post » Sun Oct 12, 2014 11:32 pm

What I'm saying is that I see absolutely nothing in Construct 2 when I'm testing, no test boxes where a banner should be, no nothing. Are you saying I should only see something when i export the app to android and build with Intel XDK?
B
9
S
2
G
4
Posts: 21
Reputation: 2,905

Post » Mon Oct 13, 2014 12:45 am

yes
B
42
S
17
G
2
Posts: 850
Reputation: 6,209


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: lukewasthefish and 16 guests

cron