How do I get LocalStorage to work again.

Get help using Construct 2

Post » Mon Apr 17, 2017 5:36 pm

I've recently been using the local storage for saving and it works fine. I can save what weapon the player has and all the stats. But in the past week it has stopped working without me tampering with the events. Specifically, weapons now no longer load. All your other stats load fine. So I check my weapon events for loading and saving to see if I accidently tampered with it. I hadn't it was still exactly the same. So I deleted all my events for saving and loading and re-did them. Weapons are working again. But as I implement loading regular stats EVERYTHING has stopped loading? I've even made a test project that allowed me to randomize 3 stats, save and load them and it works perfectly. Can LocalStorage just not handle loading 35 variables at once or something?

I'm not posting game capx

Thanks.
- Conra
B
6
Posts: 26
Reputation: 306

Post » Mon Apr 17, 2017 6:26 pm

PixelatedTrip wrote:I've recently been using the local storage for saving and it works fine. I can save what weapon the player has and all the stats. But in the past week it has stopped working without me tampering with the events. Specifically, weapons now no longer load. All your other stats load fine. So I check my weapon events for loading and saving to see if I accidently tampered with it. I hadn't it was still exactly the same. So I deleted all my events for saving and loading and re-did them. Weapons are working again. But as I implement loading regular stats EVERYTHING has stopped loading? I've even made a test project that allowed me to randomize 3 stats, save and load them and it works perfectly. Can LocalStorage just not handle loading 35 variables at once or something?

I'm not posting game capx

Thanks.
- Conra


Please don't multi-post the same post in different sections.

Allow sufficient time for a response. Remember that users come from many different time zones so a little patience is required.

It is perfectly acceptable to 'bump' your own thread after 24 hours if no answer has been forthcoming.

Thanks.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432

Post » Sun Jul 16, 2017 7:32 pm

Did you find any solution, it just happened to me ...
The problem only happens in google chrome, last thing i remember doing in construct 2 was testing the wireless server capabilities which i failed to make it work... and then it just does not save local keys anymore
'Image'Image'Image
B
19
S
5
G
2
Posts: 97
Reputation: 2,374


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, guannstar, marcinkowski, Shenkai the ssj, Yahoo [Bot] and 12 guests