How do I get my menu functionality to work?

Get help using Construct 2

Post » Tue Mar 25, 2014 10:02 pm

I feel kind of stupid for wasting people's time with questions that might be trivial, but I'm about to give up and turn to you guys once again.

I think the below looks pretty decent, but it's not currently working as expected (pausing/unpausing (is that even a word?) itself works, but not the restart action). Clicking the stop button will close the app (with the close browser action), but it will still run in the background. Is there no other option? I guess I can live with that.

The "rewind" button is a bit more worrying. Clicking it simply gives me a black screen, this happens both during testing in the browser and when installed on my device. I don't understand why.

(I'm using a global variable Pause to enable/disable pausing.)

Pause.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
14
S
3
Posts: 123
Reputation: 1,571

Post » Tue Mar 25, 2014 10:10 pm

oceldot wrote:I feel kind of stupid for wasting people's time with questions that might be trivial, but I'm about to give up and turn to you guys once again.

I think the below looks pretty decent, but it's not currently working as expected (pausing/unpausing (is that even a word?) itself works, but not the restart action). Clicking the stop button will close the app (with the close browser action), but it will still run in the background. Is there no other option? I guess I can live with that.

The "rewind" button is a bit more worrying. Clicking it simply gives me a black screen, this happens both during testing in the browser and when installed on my device. I don't understand why.

(I'm using a global variable Pause to enable/disable pausing.)


I can only speculate, but since you are still in pause mode when restarting the layout, maybe that is the cause of the black screen during rewind?
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
53
S
22
G
18
Posts: 2,122
Reputation: 17,123

Post » Wed Mar 26, 2014 5:20 pm

Aphrodite wrote:
oceldot wrote:I feel kind of stupid for wasting people's time with questions that might be trivial, but I'm about to give up and turn to you guys once again.

I think the below looks pretty decent, but it's not currently working as expected (pausing/unpausing (is that even a word?) itself works, but not the restart action). Clicking the stop button will close the app (with the close browser action), but it will still run in the background. Is there no other option? I guess I can live with that.

The "rewind" button is a bit more worrying. Clicking it simply gives me a black screen, this happens both during testing in the browser and when installed on my device. I don't understand why.

(I'm using a global variable Pause to enable/disable pausing.)


I can only speculate, but since you are still in pause mode when restarting the layout, maybe that is the cause of the black screen during rewind?


Well this is awkward. Sometimes it amazes me how stupid I am. Thanks :)
B
14
S
3
Posts: 123
Reputation: 1,571


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests