How do I get remove preview on IOS? iPhone or iPad?

Get help using Construct 3!

Post » Tue Jun 20, 2017 10:01 am

Please advise How Am I able to use remove preview on IOS?
1. I have installed Ghrome on iPhone
2. Trying to load link with remote preview but it says loading is in progress and never loaded
B
19
S
6
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,719

Post » Tue Jun 20, 2017 10:20 am

Remote Preview won't work until Safari 11 is released (this autumn) which adds WebRTC support.

Chrome on iOS is just a skin for Safari because Apple ban other browser engines, so it won't make anything work that doesn't work in Safari.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,523
Reputation: 195,378

Post » Tue Jun 20, 2017 10:32 am

Thanks for the answer! Got it!

The only possibility for testing I have is to try running IOS build.

1. First attempt: Xcode built the project successfully but when I tried to emulate App it shows only black screen
B
19
S
6
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,719

Post » Tue Jun 20, 2017 11:49 am

Sergeyk wrote:Thanks for the answer! Got it!

The only possibility for testing I have is to try running IOS build.

1. First attempt: Xcode built the project successfully but when I tried to emulate App it shows only black screen


If you are working on a mac, can you put a MAMP server on localhost?

I do most of testing on iPhone and iPad, and I haven't built an Xcode project in a long time.
www.simbucket.com - HTML5 Science Simulations / https://www.airconsole.com/#!play=com.n ... obotrumble - Robot Rumble on AirConsole
B
50
S
15
G
25
Posts: 424
Reputation: 17,296

Post » Tue Jun 20, 2017 12:20 pm

cjbruce wrote:
Sergeyk wrote:Thanks for the answer! Got it!

The only possibility for testing I have is to try running IOS build.

1. First attempt: Xcode built the project successfully but when I tried to emulate App it shows only black screen


If you are working on a mac, can you put a MAMP server on localhost?

I do most of testing on iPhone and iPad, and I haven't built an Xcode project in a long time.



What's too difficult for me I think!

I would like to use built in C3 options to remotely previewing my games.
B
19
S
6
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,719

Post » Tue Jun 20, 2017 12:49 pm

Sergeyk wrote:
cjbruce wrote:
Sergeyk wrote:Thanks for the answer! Got it!

The only possibility for testing I have is to try running IOS build.

1. First attempt: Xcode built the project successfully but when I tried to emulate App it shows only black screen


If you are working on a mac, can you put a MAMP server on localhost?

I do most of testing on iPhone and iPad, and I haven't built an Xcode project in a long time.



What's too difficult for me I think!

I would like to use built in C3 options to remotely previewing my games.


Fair enough. I'm actually still using my dropbox public folder. I just export the game and run it directly from there. I would be curious to see if you can get the iOS build working though.
www.simbucket.com - HTML5 Science Simulations / https://www.airconsole.com/#!play=com.n ... obotrumble - Robot Rumble on AirConsole
B
50
S
15
G
25
Posts: 424
Reputation: 17,296


Return to How do I...?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests