How do I Get rid of this error

Get help using Construct 2

Post » Wed Apr 22, 2015 12:01 pm

Thee Page at locAL HOST 57775 says

Javascript error!
uncaught TypeError: Failed to execute 'setVelocity' on
'PannerNode': The provided float value is non-finite., line 1487 (col 33)
http^://^localhost^:57775/^Audio_p^lugin.js, line 1487 (col 33) (Remove all ^ from that line won't let me post a url)
Last edited by Ash10500 on Wed Apr 22, 2015 4:23 pm, edited 1 time in total.
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Wed Apr 22, 2015 12:07 pm

I honestly don't know what caused this I opened my game ater a long time and this what I got someone help
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Wed Apr 22, 2015 4:09 pm

halp
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Wed Apr 22, 2015 4:47 pm

There is little anyone can do without the .capx, and your link is totally wrong.

You would need to have it stored on an external site, such as Dropbox, rather than localhost which refers to your own PC and is not accessable by anyone but you.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,379
Reputation: 58,440

Post » Thu Apr 23, 2015 7:06 pm

umm no I was not trying to not giving the link there
that entire thing was in a popup error box so i thought best to put the entire thing here (I'm not that stupid)
so you want the entire capx?? again like i said i happened to open it one day and this message appeared so if you need the capx tell me
Last edited by Ash10500 on Fri Apr 24, 2015 3:35 am, edited 1 time in total.
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Thu Apr 23, 2015 7:31 pm

UPDATE: I realised that this is because of me using the play at object action now i could just get rid of all of them but that would be to much work
I also realised that i may have messed up some code in the program while exploring the files so should i re install construct 3 or something pls help
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Thu Apr 23, 2015 7:45 pm

why dont you just post your .capx?
B
12
S
3
Posts: 211
Reputation: 1,477

Post » Fri Apr 24, 2015 3:36 am

Ash10500 wrote:UPDATE: I realised that this is because of me using the play at object action now i could just get rid of all of them but that would be to much work
I also realised that i may have messed up some code in the program while exploring the files so should i re install construct 3 or something pls help


Construct 3 *facepalm*
B
5
S
1
Posts: 60
Reputation: 495

Post » Fri May 20, 2016 5:12 pm

I'm experiencing an identical issue here: http://nedvzed.nullism.com/

The game was up and running for more than a year, and sometime somewhat recently it just started to fail without any changes.

The error is:

Code: Select all
Uncaught TypeError: Failed to execute 'setVelocity' on 'PannerNode': The provided float value is non-finite.
in c2runtime.js.
B
3
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Fri May 20, 2016 5:15 pm

@webgovernor

*nudge*

Ash10500 wrote:UPDATE: I realised that this is because of me using the play at object action...
Who dares wins
B
57
S
17
G
21
Posts: 1,878
Reputation: 19,567


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Lancifer, nahima and 12 guests