How do I have my animations not repeat?

Get help using Construct 2

Post » Tue Sep 01, 2015 9:11 pm

It won't let me post the capx. I will try to screen shot it when I get home.
B
3
Posts: 9
Reputation: 193

Post » Wed Sep 02, 2015 2:25 am

Fixed, my player animations had 4 frames and my sword animation had 3 frames. So the sword animation would repeat one frame
B
3
Posts: 9
Reputation: 193

Post » Wed Sep 02, 2015 3:07 am

Also, it took an additional two frames to stop movement which was throwing off my animation timing and I fixed that as well.
B
3
Posts: 9
Reputation: 193

Post » Wed Sep 02, 2015 8:24 am

What is the actual condition that triggers the attack animation? And yes you should post a screen shot of the code or a capx. You might want to add an instance (boolean) variable to the object/character so the animation only triggers when true. You can change its value back to false after the animation is finished.
Image
B
75
S
23
G
3
Posts: 673
Reputation: 9,273


Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: FlyingRam, jkmalau, MadSpy, Manubis and 12 guests