How do I highscore on mobile [Solved]

Get help using Construct 2

Post » Sun Mar 26, 2017 6:29 pm

Hi,
I'm a beginner and i made my first game, it's like Space Invader, everything works except the high score, it returns to 0 when i close the game or when i close Firefox, chrome or IE
Please help me :(
(Sorry for my english)
Image
Last edited by Robinours17 on Tue Mar 28, 2017 6:08 pm, edited 1 time in total.
B
5
S
1
G
1
Posts: 6
Reputation: 841

Post » Sun Mar 26, 2017 10:11 pm

Up please
B
5
S
1
G
1
Posts: 6
Reputation: 841

Post » Mon Mar 27, 2017 1:01 am

on start of layout >>> check "recordkey" exists
B
26
S
16
G
26
Posts: 125
Reputation: 16,138

Post » Mon Mar 27, 2017 5:51 pm

I already did that but it didn't work
B
5
S
1
G
1
Posts: 6
Reputation: 841

Post » Mon Mar 27, 2017 8:21 pm

You definitely need the localstorage "Check item exists" action somewhere.
Mistakes were made.
B
61
S
30
G
134
Posts: 1,973
Reputation: 75,448

Post » Tue Mar 28, 2017 7:46 am

Check out the example I did I hope it will help you :) Good Luck

VVVVVV
VVVV
VV
V

https://drive.google.com/open?id=0BxA-J ... kZya0RDbUk
B
25
S
10
G
8
Posts: 49
Reputation: 6,255

Post » Tue Mar 28, 2017 12:58 pm

Check out my awesome Android Game releases https://play.google.com/store/apps/deve ... ames&hl=en
B
39
S
18
G
25
Posts: 682
Reputation: 17,204

Post » Tue Mar 28, 2017 6:07 pm

Thank you guys :D
B
5
S
1
G
1
Posts: 6
Reputation: 841


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 74 guests