How do I insert a <varies>

Get help using Construct 2

Post » Fri Jun 23, 2017 11:36 pm

please look at screenshot. I'm paralyzed on my right side.

http://www.strokenetwork.us/pic.png


Thanks

Harry Wheat
B
31
S
12
G
2
Posts: 2
Reputation: 3,100

Post » Sat Jun 24, 2017 1:20 am

It just means different object instances have different values.
B
94
S
33
G
114
Posts: 5,359
Reputation: 73,779

Post » Sat Jun 24, 2017 8:35 am

I need Initial value posX Number <varies>
posY Number <varies>
orAngle Number <varies>

I need do not it to say Initial value posX Number 0
posX Number 0
posX Number 0
B
31
S
12
G
2
Posts: 2
Reputation: 3,100

Post » Sat Jun 24, 2017 5:22 pm

Just click on several different instances and give them different values for their instance variables. It doesn't matter what values. Then go back to the manage variables dialog and it will say <varies>. So basically it's not something to need.
B
94
S
33
G
114
Posts: 5,359
Reputation: 73,779


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: DrKoala, irina, mindragon73, Yahoo [Bot], zenox98 and 22 guests