How do I interpret these error messages

Get help using Construct 2

Post » Mon May 19, 2014 12:49 pm

Recently reinstalled windows... suddenly my game won't compile and run, get this error message...


Javascript error!
SyntaxError: illegal character
http://localhost:50000/data.js, line 3810 (col 60)

This is either a bug in Construct 2 or a problem in a third party plugin or behavior - please report it to the developer!

Assertion failure: Unable to load project: no JSON model available. Usually this means an error has prevented the browser loading a script. It may be a bug in Construct 2 or a problem in a third party plugin. Check the browser's error console for more information.

Stack trace:
[email protected]://localhost:50000/preview_prelude.js:12:4
[email protected]://localhost:50000/preview.js:914:3
[email protected]://localhost:50000/preview.js:285:3
[email protected]://localhost:50000/preview.js:5186:3
@http://localhost:50000/:167:4
x.Callbacks/[email protected]://localhost:50000/jquery-2.0.0.min.js:3:24576
x.Callbacks/[email protected]://localhost:50000/jquery-2.0.0.min.js:3:25388
[email protected]://localhost:50000/jquery-2.0.0.min.js:3:2912
[email protected]://localhost:50000/jquery-2.0.0.min.js:3:548

Javascript error!
TypeError: cr.getProjectModel is not a function
http://localhost:50000/preview.js, line 915 (col 6)

This is either a bug in Construct 2 or a problem in a third party plugin or behavior - please report it to the developer!


Don't think it is a bug with Construct itself since this doesn't replicate anywhere else. My capx is ridiculously big. I am just wondering how to interpret this error message so I can find the problem. Since I reinstalled windows maybe there's still something I need to update? It was running fine before I had to reinstall windows.
B
6
S
3
G
2
Posts: 104
Reputation: 1,960

Post » Mon May 19, 2014 1:15 pm

You don't mention what version of windows , and have you updated service packs and display drivers .
What I know would fill a Book , what I don't know would fill a Library
B
37
S
12
G
29
Posts: 331
Reputation: 16,499

Post » Mon May 19, 2014 1:49 pm

Windows Vista 32bit--I've updated display drivers and service packs-- I have since tried running the capx on a different computer but I get the same error message, so now I'm thinking it might be a problem suddenly in the event sheet itself, or maybe an actual bug in construct 2?
B
6
S
3
G
2
Posts: 104
Reputation: 1,960

Post » Mon May 19, 2014 7:03 pm

I found a backup from a couple days ago. Not too much work lost. I don't know what I did to make the game unplayable. Moral of the story is keep multiple backups :D
B
6
S
3
G
2
Posts: 104
Reputation: 1,960


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000 and 6 guests