How do I Level Select

Get help using Construct 2

Post » Sat Oct 15, 2016 7:29 am

Hello
I am making the level game with 5 levels and I want to create the level select in main screen I saw some tutorials but I didn't get Help!!...
If it is .capx file means it is very useful to me
B
12
S
3
G
3
Posts: 17
Reputation: 2,238

Post » Sat Oct 15, 2016 12:09 pm

Are the levels on separate layouts? You just use the Go To Layout action.
B
46
S
15
G
73
Posts: 2,026
Reputation: 43,459

Post » Mon Oct 17, 2016 2:47 am

and add some global variable on it
B
79
S
31
G
7
Posts: 148
Reputation: 9,179

Post » Mon Oct 17, 2016 5:15 am

Hello the level are in different layout @plinkie
B
12
S
3
G
3
Posts: 17
Reputation: 2,238


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests