How do I load game from a subfolder

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Sun Mar 02, 2014 5:50 am

Hi, I have this problem , please help thanks alot.

After export to HTML5 webbase
I upload all the game files into gameC2 subfolder
//public_html/gameC2
The game is load from domain.com/gameC2/index.html -> it's run ok

then I try load the game from the domain.com/index.php file

//public_html/index.php

The html in the index.php is copy from the gameC2/index.html with some links modified like this

----------------
<div id="c2canvasdiv">
<canvas id="c2canvas" width="854" height="480"></canvas>
</div>

<script src="gameC2/jquery-2.0.0.min.js"></script>
<script src="gameC2/c2runtime.js"></script>
-----------------


but it show nothing! how to load the game from subfolder???
Thanks
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

Post » Sun Mar 02, 2014 12:17 pm

Did the browser error console log any errors?
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,361

Post » Sun Mar 02, 2014 12:27 pm

Did you open the php and close it properly around the html?


Press F12 and check for errors
You think you can do these things, but you can't, Nemo!
Just keep reading.
Just keep learning.
B
65
S
16
G
9
Posts: 1,429
Reputation: 12,718


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests