How do i make a IA on contruct 2

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 27, 2012 7:42 pm

My question is this .. construct two have a platform to make a more developed IA?
B
1
Posts: 2
Reputation: 279

Post » Thu Dec 27, 2012 7:52 pm

It all depend on what you want to achieve. It can probably be done with events, functions and lots of variable.

If you know some JavaScript coding, I would suggest looking at building your own plug-in if you would like more sophisticated AI.IronRick2012-12-27 19:53:46
B
19
S
5
G
5
Posts: 48
Reputation: 4,843

Post » Thu Dec 27, 2012 7:54 pm

ok ty
B
1
Posts: 2
Reputation: 279


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: emoticon, makkancs and 25 guests