How do I make a layer be visible throught another layer

Get help using Construct 2

Post » Sat Oct 17, 2015 10:46 am

I made a picture. It's easier to understand when you see what I want to do.

|
V

https://drive.google.com/file/d/0B9wI1tlmXMwNVjhUNlhYczRnQW8/view?usp=sharing
B
3
Posts: 3
Reputation: 211

Post » Sat Oct 17, 2015 10:57 am

Have you looked into blendmodes?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Sat Oct 17, 2015 11:02 am

Yep, but can't make it work right.
B
3
Posts: 3
Reputation: 211

Post » Sat Oct 17, 2015 11:03 am

don't forget tu use a sprite as mask
Image Image
B
23
S
13
G
135
Posts: 871
Reputation: 70,345

Post » Sat Oct 17, 2015 11:23 am

Thank you. I get it.
B
3
Posts: 3
Reputation: 211


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: tarek2 and 22 guests