How do I make a loop in one sprites?

Get help using Construct 2

Post » Tue Feb 09, 2016 1:11 am

Hello,

How i make one loop in one sprite? i need make it for move water in my game. i have 6 animation frames 64x64.

i load this frames in edit image so my water dont reload loop. can help me?

thansk
B
4
Posts: 23
Reputation: 248

Post » Tue Feb 09, 2016 2:28 am

any people for help? plaese
B
4
Posts: 23
Reputation: 248

Post » Tue Feb 09, 2016 5:18 am

Sorry you need to be more precise as to what you are trying to do.

maybe these could give you ideas.
loop animation.
loop multi animations.
B
29
S
13
G
10
Posts: 355
Reputation: 8,317

Post » Tue Feb 09, 2016 3:31 pm

Message: tiagosr1 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 2 URLS modified. Why?
Carbincopy wrote:Sorry you need to be more precise as to what you are trying to do.

maybe these could give you ideas.
loop animation.
loop multi animations.


i need one loop animation. I have two image .png in pixels 32x32 and i load it in C2 but the water change the frame but then stoped.

look the image:
Image
http://imgur.com/R2a2YvU

I need loop here, in this frames(water)
Image
http://imgur.com/WaQ7y5b



to give the impression that the water moves in the same place.

Sorry my English and thanks for help!
B
4
Posts: 23
Reputation: 248

Post » Tue Feb 09, 2016 3:39 pm

Image
Image
B
64
S
23
G
7
Posts: 1,482
Reputation: 10,825

Post » Tue Feb 09, 2016 3:50 pm

korbaach wrote:Image



thanks for your help friend!!!!!! it solved my problem!!! thanks!!!
I'm happy! :D :D

u can help-me to create one login screen for the players of my game? i dont know create it
B
4
Posts: 23
Reputation: 248

Post » Tue Feb 09, 2016 4:32 pm

tiagosr1 wrote:u can help-me to create one login screen for the players of my game? i dont know create it


again, you are not giving much information.

first layout or select default layout

on event go to level/game

on event toggle sound

on event choose character

on event do something
B
29
S
13
G
10
Posts: 355
Reputation: 8,317

Post » Tue Feb 09, 2016 7:42 pm

Carbincopy wrote:
tiagosr1 wrote:u can help-me to create one login screen for the players of my game? i dont know create it


again, you are not giving much information.

first layout or select default layout

on event go to level/game

on event toggle sound

on event choose character

on event do something



@Carbincopy I need a login screen that the player put his name and enter the game. u understand it?
B
4
Posts: 23
Reputation: 248

Post » Tue Feb 09, 2016 7:50 pm

With all the posts you've been making I feel like you really should read some tutorials and try out some basic concepts before making whatever it is you're planning. It's almost as if you're asking everyone to make the game for you so you can pull the assets together and call it done.

But I digress, a login screen would be as simple as two textboxes, a button and a connection to a database/server that handles authentication. Could probably use the websockets for that.
B
5
S
1
Posts: 43
Reputation: 461

Post » Tue Feb 09, 2016 8:36 pm

Gumball wrote:With all the posts you've been making I feel like you really should read some tutorials and try out some basic concepts before making whatever it is you're planning. It's almost as if you're asking everyone to make the game for you so you can pull the assets together and call it done.

But I digress, a login screen would be as simple as two textboxes, a button and a connection to a database/server that handles authentication. Could probably use the websockets for that.



thank you for the constructive criticism. I have difficulty in English, I'm not fluent. This hinders my understanding of the forum content. do you have a link to pass me?
B
4
Posts: 23
Reputation: 248


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: NadeemAbbass, plinkie, Yahoo [Bot] and 10 guests