How do I make a placed block like in terraria

Get help using Construct 2

Post » Thu May 14, 2015 12:34 am

Message: gdog105 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Like this https://www.youtube.com/watch?v=w7uOhFTrrq0
B
8
S
1
Posts: 76
Reputation: 646

Post » Fri May 15, 2015 6:32 pm

Your question is extremely vague.
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,867

Post » Fri May 15, 2015 8:16 pm

I want to place something say a block of wood in almost a grid way such as if block is there cannot place and only place in a 32by32 size
B
8
S
1
Posts: 76
Reputation: 646

Post » Fri May 15, 2015 8:22 pm

Have you tried the tilemap object?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Fri May 15, 2015 8:46 pm

Im talking like in game where my player can make destroy and adjust blocks
B
8
S
1
Posts: 76
Reputation: 646

Post » Fri May 15, 2015 8:53 pm

Just do a search. Many people have asked about this.
ImageImageImage
B
72
S
22
G
290
Posts: 3,886
Reputation: 159,513


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests