How do I make a player attack combo

Get help using Construct 2

Post » Tue Nov 10, 2015 11:02 am

hi i want to make an animation that is played when the user hit "Space" bar...
now i have tried to set an animation for that action and it stays in the first frame...
i want to make a combo attack when the user taps the space bar button,how?
here is my capx:

h t t p :// www. filedropper .com/ myheroa

please help!
B
5
Posts: 48
Reputation: 339

Post » Tue Nov 10, 2015 11:05 am

Without looking at your capx, I'm pretty sure you have a confllicting event-issue..
More than one of the events setting animation are true at the same time..
Try to add conditions to make sure only one of the events triggers..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Nov 10, 2015 11:09 am

please check my capx.. thank you...
B
5
Posts: 48
Reputation: 339

Post » Tue Nov 10, 2015 11:16 am

Ok, checked it..
You have conflicting events..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Nov 10, 2015 11:21 am

For example :

The conditions of event 6 and event 12 can be true at the same time, and they both set animation..
So each tick first the animation is set according to event 6 after according to event 12, resulting in displaying only the first frame of the animation set in event 12
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Nov 10, 2015 11:22 am

so how do i fix that?
please tell me how!.. T_T
Last edited by adamu on Tue Nov 10, 2015 11:27 am, edited 1 time in total.
B
5
Posts: 48
Reputation: 339

Post » Tue Nov 10, 2015 11:27 am

Like you fix any conflicting events, make sure only one of them can be true at the same time by adding conditions..
Depending on how you want to expand your events/game you could for instance add a animation is not playing condition to your idle event..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Tue Nov 10, 2015 11:32 am

can someone edit my file so it will be easier for me? xD
B
5
Posts: 48
Reputation: 339

Post » Tue Nov 10, 2015 11:39 am

Would appear my suggestions fell on deaf ears. A shame.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Tue Nov 10, 2015 11:42 am

I really don't know how to fix that...
I don't want to ruin the crawling state and animation of it...
Any suggestions?
B
5
Posts: 48
Reputation: 339

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], newt and 10 guests