How do I make a save/load system?

Get help using Construct 2

Post » Mon Mar 31, 2014 11:46 am

Making the save/load system encountered a problem. When you "buy" save this error occurs (below). In what could be problem? And sometimes, this error does not occur, but in most cases this is still happens
Image
B
3
Posts: 8
Reputation: 193

Post » Mon Mar 31, 2014 12:58 pm

This is a bug, please report it to the bugs forum following all the guidelines.
Scirra Founder
B
400
S
236
G
89
Posts: 24,549
Reputation: 195,475

Post » Mon Mar 31, 2014 1:09 pm

Thanks for the answer, otherwise I would have tried for a long time to fix it. Now I am calm, knowing that it is a bug.
B
3
Posts: 8
Reputation: 193


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests