How do I make an Admob ad visible/show up? [SOLVED!]

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 21, 2015 6:56 am

@tuckerwagner
I found this tutorial : https://www.scirra.com/tutorials/1386/u ... lk/page-10
and tested it in a new very simple game project (3 squares activating or disabling ads). It's working! I can see the test ads on my Android tablet.

Now I'll try to make them work in my game project. Not sure how I'll do it as the workflow is exactly the same. I think from what @guannstar is explaining that it should be a problem in my code. "On start of layout" seems to be the cause of his problems so I'll double check that.
B
17
S
4
G
1
Posts: 286
Reputation: 1,969

Post » Sat Mar 21, 2015 8:44 pm

@Rable fml I just followed that tutorial exactly again still nothing. Ive also tried doing that tutorial making a sprite that has to be touched to show the ad... nothing. There is really no reason that it shouldn't be working unless I somehow installed Intel XDK or Construct 2 wrong which also makes zero sense how that could cause my problem.
B
5
S
1
Posts: 35
Reputation: 445

Post » Fri Feb 17, 2017 9:33 am

You must make this event
///////////////////////////////////
On Start Of The Layout
--------------->Pre-load Banner ads
--------------->Pre-load Interestital ads
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Then your banner/interestital ads will
Show up

Thanks
Aslam

11 year old kid(me)
B
1
Posts: 2
Reputation: 131

Post » Fri Feb 17, 2017 9:33 am

You must make this event
///////////////////////////////////
On Start Of The Layout
--------------->Pre-load Banner ads
--------------->Pre-load Interestital ads
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Then your banner/interestital ads will
Show up

Thanks
Aslam

11 year old kid(me)
B
1
Posts: 2
Reputation: 131

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests