How do I make connection between eventsheets ??

Get help using Construct 2

Post » Mon Apr 28, 2014 6:23 am

Guys good morning,

In my game layout1 works perfectly and after certain conditions it jumps layout2. However, in layout2 nothing works :/ I ıncluded eventsheets but i don't get why layout2 doing nothing. Can you give some suggestions ??
B
4
S
1
Posts: 46
Reputation: 519

Post » Mon Apr 28, 2014 7:31 am

Switching layouts are always a bit messy I think :)
Can you try to post a capx.

And are you sure that there are not some variables that are set wrong?
B
44
S
11
G
2
Posts: 1,182
Reputation: 6,838

Post » Mon Apr 28, 2014 9:45 am

You probably just haven't set the layout to use an event sheet.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
57
S
15
G
11
Posts: 912
Reputation: 12,606

Post » Mon Apr 28, 2014 9:07 pm

@GeometriX wohoooo thank you sooo much.
B
4
S
1
Posts: 46
Reputation: 519


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: blue visionary, namaewayukidesu, Yahoo [Bot] and 9 guests