How do I Make double Loop

Get help using Construct 2

Post » Fri Oct 24, 2014 8:57 am

Hello

how to make double loop such as

for i=1;i<=10;i++
{ for(j=1 ; j<=10; j++)
{
}
}

thanks
B
11
S
4
G
1
Posts: 15
Reputation: 1,332

Post » Fri Oct 24, 2014 9:38 am

Image
Just that. Have fun :)
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,924

Post » Sun Oct 26, 2014 10:50 am

hello

but i need that i and j vairable inside the loop

can you help me more?

thanks a lot
B
11
S
4
G
1
Posts: 15
Reputation: 1,332

Post » Fri Nov 14, 2014 10:30 am

i mean i need i and j is also count as variable
for that statement, i and j it not count as variable
anyone can help?
thanks
B
11
S
4
G
1
Posts: 15
Reputation: 1,332

Post » Fri Nov 14, 2014 10:51 am

Not exactly sure what you are asking but loopindex("j") & loopindex("i") will return the current value of i & j inside the loop.
B
46
S
23
G
7
Posts: 459
Reputation: 6,763

Post » Fri Nov 14, 2014 10:53 am

What you are stating doesn't make sense. What DuckfaceNinja has posted is exactly the correct way to do inner/outer loops.

If this isn't what you mean, try to explain a little clearer, maybe with a .capx or screenshots.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,419
Reputation: 59,524


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: khelaghor and 39 guests