How do I make electrical circuit?

Get help using Construct 2

Post » Fri Mar 25, 2016 10:50 pm

Hi,
this is just an idea, but is there any way to do a electrical circuit? Biggest problem is even on the start, when you want to light up the light bulb. Because you need to compare if light bulb is connected by cords to the battery. Any way to compare that? Because it is really interesting theme for me. Thanks for every answer!
B
3
Posts: 8
Reputation: 187

Post » Fri Mar 25, 2016 11:52 pm

Message: Sirvoid can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
I tried and I did a thing who doesn't work at 100% .. But maybe it will help you.
http://sirvoid.vv.si/Electricitytest.capx
My Twitter:

@Sirvoidd

My Tutorial:

Multiplayer with Photon
B
32
S
12
G
9
Posts: 73
Reputation: 7,079

Post » Sat Mar 26, 2016 1:11 am

I would try it with - object is overlapping (and create invisible object if e.g. switch is closed)
Or you could even do a pathfinding thing

  • System > On start of layout | system > load game from slot "brain"
  • System > On load failed | system > scroll to obj_Forum
B
17
S
8
G
5
Posts: 340
Reputation: 4,707


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: lordsas and 67 guests