How do I make gamecenter to work??

Get help using Construct 2

Post » Thu Sep 22, 2016 7:00 am

Hey everybody!
I got the same problem as some users have. My game center won't authintificate with Intel XDK build.
I have read that i need to switch testflight to sandbox mode, but i can't see those settings. Can somebody give a little instructution about what and where i gotta do to make it works?

Thank you!
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 339

Post » Fri Sep 23, 2016 4:04 am

No one knows?:(
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 339

Post » Sun Sep 25, 2016 5:31 pm

Why me question still have no unswers. I need a help
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 339

Post » Mon Sep 26, 2016 11:51 am

Guysss!!!!
B
5
S
1
Posts: 8
Reputation: 339

Post » Fri Nov 04, 2016 4:06 am

I would like to know too. Anyone can help?
B
73
S
19
G
1
Posts: 107
Reputation: 5,070


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: brunopalermo, Google [Bot], kellehk, KSLR and 21 guests