How do I make layout size for android

Get help using Construct 2

Post » Sat Aug 15, 2015 1:09 am

i am starting a new game for andoid how do i make the layout size work.
thanks
B
8
S
3
G
2
Posts: 52
Reputation: 1,762

Post » Sat Aug 15, 2015 1:24 am

Go in System => Set canvas size action. to do this.
B
29
S
9
G
3
Posts: 280
Reputation: 4,187

Post » Sat Aug 15, 2015 1:38 am

But like how do a make a game size that wil work with andriod
B
8
S
3
G
2
Posts: 52
Reputation: 1,762

Post » Sat Aug 15, 2015 1:50 am

By the time you finish you export the project to Cordova or Amazon tool that are compatible with android.

But you are unsure of how to configure the change of resolution in app? because you can now export the final resolution you want to use by setting it by clicking on the project name and then choose the resolution in Window Size, you can also make the size Layout configuration similarly. The application automatically adjusts the phone's resolution size, after exported to the chosen platform.
B
29
S
9
G
3
Posts: 280
Reputation: 4,187


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MadSpy and 7 guests