How do I make my endless runner run right?

Get help using Construct 2

Post » Sat Apr 04, 2015 5:50 am

I am making an endless runner, I have my objects randomly coming from the right of the screen with the bullet behavior. I have my character who has the platform behavior and he is bound to layout. He can jump and move forward and backwards. When he jumps on the objects that have the bullet behavior he slides off slowly and sometimes it seems like he can't get his footing. Any ideas why this is doing this? Any help is greatly appreciated.
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Mon Apr 06, 2015 3:38 am

Anyone?
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Mon Apr 06, 2015 4:19 am

Do you want the player to land on these objects?

This is one of those questions that would be much easier answered if you put a link to a .capx file using dropbox or other free host site. If you don't have right to post url you can still copy and paste the text of link we can cut/paste in browser.
B
47
S
11
G
6
Posts: 564
Reputation: 7,098

Post » Mon Apr 06, 2015 9:29 am

giffjo wrote: he slides off slowly and sometimes it seems like he can't get his footing.

open your autorunner template, line 9 and 10 will fix that
"If you want to move a mountain tomorrow, you should start by lifting stones today."
B
55
S
13
G
2
Posts: 282
Reputation: 6,251

Post » Mon Apr 06, 2015 4:31 pm

I will give that a try. Thank you
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Tue Apr 07, 2015 1:10 am

@puntodamar that didn't work. My guy when he's on the platform he'll show off sometime he will move from the center to off of the platform in the blink of an eye
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Tue Apr 07, 2015 6:49 pm

@chrisinfinger when I get home I'll will get a capx up but yes I do want the player to land on these objects.
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Tue Apr 07, 2015 6:54 pm

I will keep checking.
B
47
S
11
G
6
Posts: 564
Reputation: 7,098

Post » Wed Apr 08, 2015 2:08 am

@chrisinfinger here is the link for the capx https ://www .dropbox .com/s/0ix3135lt7j1juu/example1.capx?dl=0 and here is a picture of the the actual problem is https ://www .dropbox.com/s/vvzkb0qy7k5qhgq/example1.png?dl=0 . Thanks in advance.
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Post » Wed Apr 08, 2015 2:09 am

@chrisinfinger I couldn't post actual URLs cause my rep isn't high enough yet. So I added a few spaces throughout the url that you just need to delete
B
4
S
1
Posts: 27
Reputation: 504

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Boxels, lamar, qroft, Selimovich and 9 guests